Hotell Sommarhagen

Vildmarksboende i orörd natur på Resort Hotell Sommarhagen

Mitt i södra Östergötlands vildmark, bland skogar, sjöar och ängar – men bara 2,5 tim från Stockholm eller Göteborg – finns den varsamt renoverade gamla prästgården, som erbjuder vildmarksupplevelser ute i skogen eller på en spegelblank sjö.

Längtar du bort från vardagens stress, till en oas där du kan uppleva absolut stillhet och orörd natur? Då är Sommarhagen helt rätt för dig. Här befinner du dig mitt bland skogar och sjöar, långt från stadens larm och jäkt, mitt i den östgötska vildmarken och du njuter av riktigt bra mat, fantastisk natur och framför allt – fullständig avkoppling. På kvällen kryper du ner i den stora badtunnan och njuter av solnedgången och stjärnhimlen. Du har den helt för dig själv, så länge du vill!
Sommarhagen ligger mitt bland otrolig natur med en befolkningstäthet av bara två personer per km². Här är det perfekt att njuta av tystnaden – att bara vara.

Flytande stuga eller glashus

Njut av en egen exklusiv ’Hide away’ i en flytande stuga med glasvägg och utsikt över egen vildmarkssjö. Här kan man också koppla av i egen privat vedeldad bastu med panoramafönster och badstege direkt i sjön.
Ett annat alternativ är boende i ett unikt glashus med stjärnhimlen ovanför sig.
Eller njut av ett Flytande hotellrum vid en egen sjö, med kanoten bredvid dig.
Vildmarksboendena ligger helt för sig själva, en stunds vandring från hotellet, så du kan uppleva en riktig natur-retreat i lugn och ro.
Du väljer själv vad som passar dig bäst.
Inget slår att tillbringa en avkopplande natt i skogen och lyssna till vindens sus och tystnaden.
På morgonen vaknar man upp till solljus och fågelsång.

Hotellet erbjuds 60 mil egna vandrings-och cykelleder genom oändliga sagoskogar som dignar av svamp och bär. Alla leder går som blomblad och börjar och slutar på Sommarhagen. De många sjöarna är farbara med kanot som kan hyras och landstiga på en mysig strand och inta medhavd picknick.

Till Sommarhagen är du varmt välkommen året runt – koppla av från stressen, samla familjen till en härlig tid tillsammans eller varför inte en alldeles speciell Kick-off med företaget?

Sommarhagen ser fram emot, att få ge er en minnesvärd upplevelse!

https://sommarhagen.se/


Relaterade artiklar