Elite Hotels Göteborg

Välkomna till Elite Hotels Göteborg

Elite Hotels of Sweden erbjuder två vackra hotell, mitt i hjärtat av Göteborgs absoluta centrum, Elite Park Avenue Hotel och Elite Plaza Hotel Göteborg. Med kort gångavstånd till innerstadens alla restauranger, butiker och sevärdheter är hotellen ett självklart val för såväl gästande turister som för affärsresenärer och andra som vill ha en hög standard och värdesätter god service.

Elite Park Avenue Hotel längst upp på stadens paradgata, Avenyn, är ett populärt hotell med närhet till bland annat Liseberg, Svenska Mässan, Ullevi och Scandinavium. Granne med Konserthuset, Konstmuseet, Stadsteatern och Lorensbergsteatern. Hotellet har 326 fina rum i olika kategorier, några med härliga balkonger. På hotellet finns också atPARK restaurant och bar samt även uppskattade gastropuben The Bishop’s Arms. Gästerna har tillgång till gym och relax, hotellets egna parkering (mot en avgift) samt har gott om parkeringsmöjligheter i området kring hotellet.

Adress: Kungsportsavenyn 36, 411 36 Göteborg
Tel: 031 727 1000

Elite Plaza Hotel Göteborg är ett boutiquehotell i en palatsliknande byggnad från slutet av 1800-talet. Uppskattar man lugn och vacker miljö, där stuckatur, mosaikgolv och välbevarade detaljer möter modern konst är det här hotellet för en. Lokaliserat i en spännande del av Göteborg, nära attraktiva restauranger, barer och butiker på till exempel omskrivna Magasins-, Kyrko- och Drottninggatan.

Med 127 trevliga rum i olika rumskategorier bor man bekvämt och har inte mer än en kort gångavstånd bort till stadens sevärdheter och shoppingstråk. På sommaren når man Stenpiren och båtarna till skärgården alldeles runt hörnet om hotellet.

Här njuter man av god, vällagad mat i restaurangen Swea Wine & Dine, den klassiska hotellbaren eller populära gastropuben The Bishop’s Arms.

Adress: Västra Hamngatan 3, 404 22 Göteborg
 Tel: 031 720 4000 

Varmt välkommen till Elite Hotels i Göteborg!


Boende:

Dubbelrum

Enkelrum

Familjerum

Svit

Faciliteter:

Gym

Relax

Restaurang