Hotell Järvsöbaden

Välkommen till hotellet med det lilla extra

Endast tre timmar från Stockholm ligger Hotell Järvsöbaden med en guldkantad upplevelse fylld av aktiviteter. Här bjuder byggnaderna på en tidsresa till sekelskiftet och gästerna får återuppleva pensionatstiden i modern tappning.  

Historien bakom Hotell Järvsöbaden går ända tillbaka till 1905 när Olof Phersson beslutade sig för att starta upp ett pensionat. Idag lever familjeföretaget vidare och drivs av tredje och fjärde generationen, Gunborg Phersson och Per Ångström med frun Ingrid.  

Speciell atmosfär 

Det som för över hundra år sedan var en bondgård förvandlades till det pensionat Olof drömt om, och är idag ett välbesökt hotell om två byggnader med 90 bäddar i 43 rum. Inget rum är det andra likt och även om renoveringar skett under årens lopp är den dåtida atmosfären bevarad med gamla möbler och ordentliga sällskapsytor. I den vackra matsalen är borden klädda med vita linnedukar och doften av levande blommor lever fritt. Dessutom serveras vällagad mat till stor del baserad på lokalproducerat att avnjuta i den anrika miljön.  

Vardagslyx på riktigt 

Under besöket på Järvsöbaden finns det ingen risk att bli uttråkad. Efter en förmiddag på den egna golfbanan med nio hål och pay and play, passar det bra att äta en god lunch och sedan besöka spaavdelningen. Oavsett vad du föredrar finns något för alla – torrbastu, ångbastu, jacuzzi och utomhuspool. För avslappning och omvårdnad finns flertal behandlingar så som massage, ansiktsbehandling och fotvård. Avrunda dagen med boule på den egna banan, middagsbuffé med fem rätter och överraskande fina viner.    

Förutom ett drömboende för privatpersoner erbjuder hotellet konferens med upp till 180 platser. 


Faciliteter:

Bar

Bastu

Gym

Relax

Restaurang