Tosselilla

Upplev Tosselillas många möjligheter till fartfyllt skoj

På Skånes största nöjespark finns en härlig blandning av aktiviteter för hela familjen och barn i alla åldrar. Här kan man åka rutschbana i vattenlandet, känna fartvinden i berg- & dalbanan eller bakom ratten på en go-cart, klättra i Tarzanskogen och åka karusell. Tosselilla är utflyktsmålet du bara inte får missa!

På den 50 hektar stora nöjesparken finns också gott om grönområden och picnic-möjligheter. Tosselilla har även grillområden där man bjuder sina besökare på kol och tändvätska. Men för den hungrige som föredrar att få maten serverad finns självklart möjligheter att få sig en burgare eller kebab på något av matställena.

Ett fartfyllt vattenland

En stor del av upplevelsen med Tosselilla är vattenlandet så man får inte glömma att ta med sig badkläder.

Vattenrutschbanan Hyper är Europas längsta och snabbaste ProRacer med en fallhöjd på 18 meter, en åksträcka på 115 meter och en hastighet på ca 50 km/h! Här kan du utmana dig själv och dina vänner om bästa åktiden. Här finns även såväl barnpool som junior vattenrutsch så att alla åldrar ska få sitt lystmäte.

För de barn som tycker om djur finns även en hel besättning med får, kor, getter och grisar att komma och titta på i Tossearken.

Tarzanskogens utmaningar

I Tarzanskogen finns fyra Tarzanstigar, en för de lite yngre och en för de större. Båda är roliga tuffa utmaningar och man känner sig verkligen stolt om man klarar någon av dem. Balansen sätts på prov när man går på smala stockar och svingar sig fram i lianer.

Vid den lilla sjön finns kanoter och båtar man kan låna för en lugn roddtur. Tosselilla är också möjligt för företag eller större organisationer att abonnera.

Resa till Tosselilla med tåg och buss
Gå in på Skånetrafiken eller ring 0771 77 77 77. Hållplatsen närmast Tosselilla heter Svampakorset, därefter är det en promenad på ca 10 minuter.

Att göra på Tosselilla: