Wilderness Life

Upplev Lapplands vildmark med Wilderness Life

Aktiviteter och upplevelser i naturen är i centrum hos Wilderness Life och här kan man delta i massor av olika äventyr som t.ex. fiske, jakt & bushcraft eller bara komma till vildmarken för att slappna av och njuta av naturen och stillheten.

I Europas sista orörda vildmark är de flesta vatten kristallklara och så rena att man i princip kan dricka direkt ur dem. I regionen finns över 4000 sjöar, fyra älvar och ”oändlighet” av skog, natur och vildmark med mycket rikt djurliv. Verksamheten håller i gång hela året så man väljer själva vilken årstid och typ av aktiviteter som passar bäst. Alla årstiderna har sin charm. Snöskotertur, fiske & isfiske, slädhundtur, huskyvandring, kanot mm finns att välja bland.

Wilderness Lodge ligger på E45 i Auktsjaur, cirka 25 minuter norr om Arvidsjaur på vägen till Jokkmokk. Det imponerar med sitt läge direkt vid sjön. Huvudstaden Arvidsjaur erbjuder bra shopping med många butiker där du kan hitta allt för vardagligt bruk och närmaste flygplats.

I huvudbyggnaden på övervåningen finns två dubbelrum med delat kök och badrum. På bottenvåningen finns caféet med cirka 25 sittplatser, en liten butik och en trevlig lounge med bekväma fåtöljer, så att du kan koppla av efter en dag fylld med aktiviteter och en liten souvenirbutik.

På andra sidan gatan ligger base camp med bastu och öppen spis precis vid sjön. Här kan man rensa och tillaga sin nyfångade fisk. Du kan antingen röka eller grilla över en öppen eld. Mittemot sjön, cirka 500 meter från stugan, ligger en timmerstuga, som man kan hyra. Perfekt för två personer eller familjer med barn med direkt utsikt över sjön, egen eldstad och brygga.


Aktiviteter:

Gruppaktiviteter

Faciliteter:

Bastu

Café