Röda Stugan

Unik gårdsbutik med konsthantverk

Röda Stugan formger och tillverkar produkter för hem och trädgård. Här utformas även produkter efter kundens önskemål, och gärna i samverkan med andra hantverkare och konstnärer.

Ett besök i Röda Stugan utanför Oskarshamn är inte bara ett besök i en gårdsbutik, det är en helhetsupplevelse. Carporten på gården, trädgården och även ett rum i boningshuset svämmar över med vackra föremål, många av dem skapade av naturen själv. Dessa är blandade med alster väl utvalda leverantörer och vill man så kan man slå sig ner och ta en kopp kaffe i trädgården.

En helhetsupplevelse och mötespunkt

Ägarna Jan och Camilla Gustavsson tog utgångspunkt i sin skaparlust där till exempel Camilla gärna tog vara på drivved och annat som hon hittade på stranden. Föremålen förvandlades till vackra prydnadssaker för både hemmet och trädgården. När deras hem fylldes till bredden med vackra ting och då ofta fick frågan var de köpt föremålen dök idén upp att öppna en butik för att även andra skulle kunna få ta del av konstverken. Röda Stugan är idag mer än bara en butik, utan också en helhetsupplevelse och mötespunkt. Här erbjuds besökarna en utställning och guidade visningar under sommaren. Jan och Camillas skaparlust har inga begränsningar. Ljusstakar, skärbrädor, lampor och trädgårdsprydnader skickas över hela Sverige via hemsidan till de som inte har möjlighet att göra ett besök i gårdsbutiken.

Se hemsida för öppettider och mer information. Även självbetjäning!