Reality Park

Underhållning i en helt annan värld på Reality Park!

Reality Park är en modern inomhus-upplevelsepark, där fantasin blir verklighet och underhållning når nya höjder!

Med en imponerande VR-arena som kan ta emot upp till åtta spelare samtidigt kan man erbjuda en oslagbar upplevelse. För företag finns flera paket för Kick-Offer, inklusive catering för att göra er VR-resa komplett.

För alla åldrar
Kliv upp till det tredje våningsplanet, Reality Park V3, en 300 kvm stor paradisisk plats. Här hittar du Reality Moonbeats, en modern danslokal med bar, komplett med förtrollande LED-belysningar i tak och väggar samt ett toppklassigt ljudsystem. V3 har också Reality Games – en plats för professionell dart, tävlingsgodkända biljardbord ett 18-fots shuffleboard samt ett airhockey. Det är inte svårt att förstå att det finns underhållning för alla åldrar på Reality Park!

Och det blir inte bättre än så.  Utomhusområdet på 600 kvm, en privat innergård, ger möjligheten att ta festen utomhus och gör hela Reality Park till en imponerande 1200 kvm stor nöjespark för alla slags evenemang – från bröllop till privata fester, släktträffar och minnesstunder. Här går inte bara tiden fort, den blir också oförglömlig. Välkommen till en värld av upplevelser på Reality Park i Markaryd, Småland!