Bo på charmiga Två Små Svin B&B i idylliska Trosa Stad

Två små svin B&B

Här finner du ett personligt boende beläget i Trosa Stad. De tio rummen ligger med utsikt mot trädgården och Trosa-ån eller med utsikt mot Östra Långgatan och trädgården. Alldeles intill ligger restaurangen med samma namn som gjort sig känd för sitt koncept med kontinentala smörrebröd, bärs och snaps.

Huvudbyggnaden är från 1770 och fick namnet Ågården först 1945. Ågården var i mitten/slutet av 1800 talet en läkarbostad och här bodde bl.a. stadsläkaren Mortimer Haerén, på vars initiativ Ågatorna anlades som promenadstråk. Byggnaden har också fungerat som gästgiveri. Allt är varsamt renoverat och den gamla charmen finns kvar.

Hundar välkomna
Det finns 10 rum varav 2 enkelrum, 5 dubbelrum med dubbelsäng, 2 dubbelrum med separata sängar samt en svit med dubbelsäng och badkar. Alla rum har egen uteveranda med egna utemöbler och tillgång till fin trädgård och pool. Rummen har fritt wi-fi, wc, tv, hårtork samt minibar. 7 rum har dusch och 3 rum har badkar. Här välkomnar man hundägare att ta med sin fyrfota familjemedlem, men meddela gärna vid bokning. Konferensrum finns även med plats för 6-8 personer, rummet är utrustat med AV utrustning.

Boende:

  • 10 rum
  • 2 enkelrum
  • 5 dubbelrum m dubbelsäng
  • 2 dubbelrum med enkelsängar
  • Svit med dubbelsäng och badkar

Aktiviteter:

Event

Boende:

Dubbelrum

Enkelrum

Familjerum

Svit

Faciliteter:

Bar

Bastu

Restaurang