Två Små Svin

Läckra kombinationer på Två Små Svin

Som ensam restaurang i Stockholm att erbjuda en meny bestående av fusionen dansk-tjeckiskt, har Två Små Svin lyckats få många ögon på sig sedan starten 2014. Läs mer så förstår du varför såväl Storstockholmare som utländska turister vallfärdar till restaurangen i Årsta med de danska smørrebrøden.

På Två Små Svin har man utöver maten, valt att fokusera mycket på snapsen. Vad alla inte vet är att starksprit framhäver och förhöjer smakerna i bl.a. sill, strömming, fläsk och surkål för att nämna några. Kombinationerna kan varieras i det oändliga och dessa smårätter är ordentligt matiga. Med ett par tre stycken är man i hamn.

Snaps som mattradition

På Två Små Svin återupplivas snapsen som mattradition till läckra smörrebröd som serveras traditionsenligt på danskt rågbröd som med fördel sköljs ned med tjeckisk öl eller/och snaps från det stora utbudet av brännvin & akvavit. Fråga gärna den kunniga personalen om deras tips på spännande smakkombinationer. Två Små Svin har under åren fått ett antal utmärkelser, bland annat Årets Spritkrog år 2016. Verksamheten har förutom utmärkelser också utvecklats genom att man har expanderat och förädlat konceptet.

I restaurangen med den kontinentala känslan är ofta något spännande och annorlunda på gång. Husmanskvällar och trubaduraftnar kan man följa via hemsidan eller facebooksidan. Boka bord görs enkelt via hemsidan, och för större sittningar än 8 personer ringer man helst på 08-7227520.


Faciliteter:

Bar

Restaurang