Uteboxen Asarum

Sveriges största leverantörer av uteboxar

Uteboxen är ett familjeföretag som startades 1988. Sedan dess har de genom att utveckla och förbättra produkterna vuxit till att bli en av Sveriges största leverantörer av uteboxar, stall, vindskydd och stallinredningar. Inställningen är densamma som när de startade – att varje kund ska bli nöjd!

Uteboxen är utvecklad med stor kvalitét och med tanke på både hästar och människor. I boxarna ska hästarna trivas, vara säkra och må bra. Sortimentet är utvecklat med kundernas önskemål och krav som vägvisare. Det gör att Uteboxen idag har produkter som är konstruerade och byggda för de behov som finns med det nordiska klimatet i åtanke, som ibland kan vara både blött och kallt. Det är också enkelt att komplettera med fler boxar och till och med flytta hela utestallet till en annan plats.

Svensktillverkade stall och uteboxar

Tillverkningen sker i Karlshamn. Uteboxen använder rejält svenskt virke och erbjuder också de flesta produkter i återvunnen plast. Ett material med flera fördelar och som efterfrågas av allt fler. Plastplanken är tillverkade av återvunnen plast med UV-skydd. De är motståndskraftiga mot fukt och röta och i princip underhållsfria. Dessutom tål de tuffare rengöring med högtrycksspruta och desinfektionsmedel. Eget lager ger snabba leveranser. Om kunden vill så monterar gärna Uteboxen, men det går också bra att göra det själv eller ge uppdraget till en egen hantverkare.