Fyrstjärnigt hotell i fantastisk slottsmiljö!

Sundbyholms Slott

Fyrstjärnigt hotell i fantastisk slottsmiljö vid Mälarens södra strand, en mil norr om Eskilstuna – mellan Stockholm, Västerås & Örebro
Sundbyholms Slott vid Mälarens södra strand stoltserar med anor från 1600-talet. Det var självaste riksamiral Carl Carlsson Gyllenhielm, Karl IX:s son och därmed Gustav Vasas sonson, som för snart fyra hundra år sedan lade grunden till dagens slottsbyggnad som idag består av restaurang- och festlokaler i den unika miljön. På slottsområdet finns dessutom 113 hotellrum och ett flertal konferenslokaler i olika byggnader.
Slottets natursköna omgivningar med slottspark, sandstrand och marina känner man igen från TV4-produktionen Bonde Söker Fru som haft sina inspelningar där under hela fjorton säsonger. Runt hörnet finns ett naturreservat med bokskog, fina promenadstråk och Sörmlands största hällristning – och ihop med vad slottet erbjuder sina gäster blir det en storslagen miljö att gästa privat eller under en konferens.

Bröllop och temafester
Sundbyholms Slott erbjuder flertalet vackra festlokaler och matsalar som är populära för bröllop, fest och firanden. I slottets unika utrymmen anordnas en rad olika temamiddagar och aktiviteter med allt ifrån interaktiva mordgåtor till afternoon-tea, champagneprovning, agentfester och vikingamiddagar i slottets källarvalv. Slottets festvåning är som gjord för de populära 1700-tals-maskeradbalerna för sällskap upp till 250 personer. Det blir en minst sagt oförglömlig upplevelse med kanonsalut, röda mattan och gästerna som klätt upp sig som svunna tiders hertigar och hertiginnor i vackra dräkter i rokokostil.


Aktiviteter:

Cykeluthyrning

Golf

Boende:

Dubbelrum

Enkelrum

Faciliteter:

Gratis parkering

Restaurang

Relaterade artiklar