Comedy Art Theatre

Spännande upplevelser med Comedy Art Theatre

Comedy Art Theatre Sweden AB är ett företag som bedriver verksamhet inom upplevelseområdet. Man startade upp 2005 med mordgåtor och utvecklades vidare genom att erbjuda spökvandringar och barnteater. Numera ges mellan 500-900 föreställningar per år. Målsättningen är att ständigt bjuda publiken på teaterupplevelser som ska kännas överraskande, oväntade, roliga och nyskapande. I många fall kan åskådaren, om han eller hon vill, få känna sig delaktig i upplevelsen. Specialiteten är mordgåtor och spökvandringar med inslag av viss verklighetsbakgrund där vår historia ständigt finns närvarande. Föreställningarna utspelar sig i miljöer från 1100-talet och fram till idag.

Underhållning i historiska miljöer

Comedy Art Theatre har även uppdrag för kommuner och landsting där man hjälper till att berätta och lyfta fram historia på ett underhållande sätt. Här har man arbetat i historiska miljöer och på så vitt skilda scener som Gunnebo slott, Nääs slott, Nolhaga slott, Wenngarns slott, Gärsnäs slott, Nyköpingshus, Skokloster slott, Sundbyholms slott, Mauritzbergs slott m. fl. Numera ges även historiska Spökvandringar i Visby på sommaren samt på Nya Älvsborgs fästning. Dessutom ordnas manuskurser och workshops för anläggningar så att de kan utveckla upplevelser för t. ex. sina gäster.

En annan populär del av Comedy Art Theatres verksamhet är barnteatern där barnen får möta bekanta figurer som Pettson och Findus, Alfons Åberg och Mamma Mu i pjäser som regelbundet sätts upp i hela syd och mellansverige.

FÖRETAGSEVENT
MORDGÅTOR
SPÖKVANDRINGAR
BARNTEATER
MANUSKURSER & WORKSHOPS


Aktiviteter:

Event

Gruppaktiviteter