Roboservice

Snygg och fin gräsmatta utan att du behöver slita

Roboservice tillhandahåller robotgräsklippare både kabelfria och med kabel 60V Trädgårds maskiner som utmanar batterimaskiner med sin styrka och effektivitet samt allt som rör ditt köp från trygg och säker installation till service, förvaring samt trygghetsavtal. Kunder varierar från villaägare till slott, golfbanor, idrottsanläggningar, fastighetsbolag, trädgårdsfirmor samt kyrkogårdsförvaltningar.

Robotgräsklippare och maskiner från tyska KRESS av premium kvalitet i alla prisklasser erbjuds med snabba leveranser från eget lager i Sverige. Förväntad leveranstid är tre till fem arbetsdagar. Hjälp med installation och nedgrävning av kabel, och upp till tio års garanti på kabel.

Kress Cybersystem Maskiner laddar på Otroliga 8 minuter och levererar 3,2 kW till motor vilket gör att de är bättre, starkare, tystare, mindre vibrationer än bensin maskiner. 5/8 års garanti på Maskin/ batteri.

Kress har nyligen etablerat sig i Norden med huvudkontor i Jönköping och lager i Borås. De utmanar marknaden med kvalitet, innovation och pålitlighet. Roboservice uppskattar själva att vara i centrum när de är kunder och därför är det viktigt för företaget att leverera den servicenivå de själva skulle förvänta sig en leverantör. Mottot är att leva av nöjda kunder och att nöjda kunder skapar arbetsglädje.

Med trygghetsavtalen får man bekymmersfritt ägande – Roboten fixar gräset, RoboService fixar Roboten!

Företag och idrottsklubbar anlitar med fördel Roboservice för återkommande större arbeten då Roboservice robotgräsklippare är utrustade med avancerad teknik som gör att de kan klippa gräset med precision och effektivitet, vilket gör dem perfekta för användning på stora områden. RoboService programmerar robotarna för att undvika störa verksamheten.