Beltlamp

Smart lampa för mörka promenader

Alla som ger sig ut och promenerar i mörker vet att det inte alltid är enkelt att hitta en bra ljuskälla. Pannlampor sitter ofta obekvämt och ger inte optimalt ljus och man bländar andra. Hikebeam är lampan som sitter i midjehöjd och ger ifrån sig ett starkt ljus som lyser upp promenadstigen utan bländning.

Det var när upphovsmannen Rolf Myrland själv var ute på kvällspromenad som idén slog honom. Han behövde ett alternativ till den obekväma pannlampan och obehändiga ficklampan. Från sin erfarenhet som optiker fick han idén att utveckla en helt ny lampa med de bästa ljusförhållandena, och som är enkel att fästa vid midjan.

Smart och tålig

Hikebeam lyser upp runt fötterna där pannlampan ofta inte når och det blir lättare att ta sig fram i tuffare terräng. Svåra väderförhållanden som regn och dimma stör inte då lampan riktar sig fram och neråt. Med en liten skärm hindras även att folk du möter på promenaden eller springturen bländas. Samtidigt lyser midjelampan upp både åt sidan och långt framåt.

Hikebeam fästs enkelt på bältet eller på ryggsäcken. För längre turer medföljer även en extern powerbank som håller lampan vid liv under lång tid. Med dess smarta design håller lampan en låg vikt och tål hårt väder.

 

HIKEBEAM 400

  • 7 lägen av svagt ljus och full styrka, i kombination av huvudlampa och sidolampor.
  • Huvudlampa på ca 400 lumen, sidolampor på ca 100 lumen.
  • Tål alla väder när locket på lampan sluter tätt eller laddkontakten är rätt placerad och skyddad av skyddskåpan.
  • Har ett inbyggt batteri på 960 mAh.
  • Extern powerbank medföljes på 5000 mAh.

Relaterade artiklar