Eskebo Hyvleri

Skapa ett unikt hem med egendesignade lister

Det är kanske inte det första man tänker på när det kommer till inredning, men rätt lister på rätt platser lyfter verkligen ett hem och kan sätta karaktär och charmen i ett helt rum. Eskebo Hyvleri tillverkar alla typer av listverk från golv till tak, paneler och diverse andra typer av lister för såväl inne som utomhusbruk.

På familjeföretaget Eskebo Hyvleri tillverkas lister i både större och mindre kvantitet och man är lika flexibla om kunden så är på jakt efter 30 cm, 30 meter eller 300 meter list. Med över 350 färdiga profiler finns mycket att välja bland, men söker kunden efter något speciellt eller har en egen idé är man gärna behjälplig i att ta fram något nytt och helt unikt.

Få ett personligt hem

Vare sig man vill skapa ett nytt och personligt hem eller återställa en traditionell stil kan Eskebo Hyvleri bistå med att nyproducera det som fattas eller behöver bytas. Det gör det lätt att återställa och renovera utan att huset riskerar att förlora sin själ. Specialtillverkade lister kan också vara det som får den nybyggda villan eller lägenheten att stå ut från mängden. Istället för att sätta upp lister ur ett färdigt listpaket kan man tillverka egna med en personligare design. Leveranstiden ligger vanligtvis på två till tre veckor på befintliga profiler, och det dubbla vid specialbeställningar.

Ta en titt i specialproduktsortimentet på hemsidan och hitta just dina favoritlister i olika material som tresidig fura, norrlandsgran, och ädelträ m.m.