Restaurang Sjön

Prisbelönta smaker vid Vätterns strand

Restaurang Sjön i Jönköping är beläget med slående utsikt vid Vätterns kant. Här brinner man för god mat och dryck och har en imponerande meritlista vad det gäller köket där man premierar ekologiskt och lokalproducerat så långt det är möjligt. Från början var det Tommy Myllimäki som stod vid rodret  och för närvarande är det Erik Beckman som huserar bland kastrullerna. Med två Bocuse d’Or-medaljer och ett EM-guld på meritlistan hos kockteamet är kvalitén på maten minst lika hög som ambitionen, utan att för den skull göra avkall på den avslappnade stämningen

Populär terass
På sommaren flyttas större delen av verksamheten ut på terrassen och uteköket med god mat och skön atmosfär i fokus. Allt levererat i en stilren och inbjudande miljö med Vättern precis utanför fönstren.
Under vinterhalvåret höjs ribban i köket och Sjön erbjuder en större och en mindre meny av hög nationell klass, med rena smaker styrda efter säsong och råvaror av högsta kvalité. Ekologiskt och lokalt producerat så långt det är möjligt – men alltid med högsta kvalité som utgångspunkt.

Minnesvärda fester
Restaurang Sjön har plats för ca 100 matgäster inomhus och lika många på terassen sommartid. Utöver lunch-, brunch- och kvällsmeny arrangeras även stora evenemang som företagsfester och middagar, bröllop och andra tillställningar. Det unika läget bidrar till minnesvärda sammankomster som står ut från mängden.


Aktiviteter:

Event

Faciliteter:

Restaurang