Pizzeria Napoli

Pizzeria Napoli – en klassiker i Uddevalla

I Uddevalla ligger en historisk plats för alla matälskare. På Pizzeria Napoli lagas alla pizzor som de smakade när rätten först dök upp i Sverige. Redan på 70-talet öppnades restaurangen och har sedan dess väckt mångas intresse för de italienska smakerna.

Napoli i Uddevalla centrum är en av Sveriges äldsta pizzerior. Lucio Falcini och Nino Atzori öppnade dörrarna 1973 med en ambition att bara använda de bästa och färskaste råvarorna. Många direktimporterades från Italien, precis som man ska till en äkta pizza! Nu en generation senare är det ambitionen att föra traditionen vidare med ett brett utbud av pizza, pasta och många olika à la carterätter. Alla rätter som serveras på restaurangen lagas med avsikten att vara genuina, och man hämtar fortfarande många av smakerna, recepten och råvarorna direkt från Italien.

Utöver restaurangen arbetar man även mycket mer catering till olika event och fester. Dessutom har man den italienska deli-butiken Bonanno Deli i närheten av restaurangen där man säljer olivoljor, ostar, chark, m.m


Faciliteter:

Restaurang