Palladium Malmö

Palladium Malmö är ett unikt hus och en mötesplats för musik och dans i hjärtat av Malmö

Palladium Malmö presenterar varje säsong ett brett utbud av konserter och dansföreställningar i olika genrer och för alla åldrar under gnistrande kristallkronor och vackert välvda bågar med originalmålningar från 1920.

Här finns en intim och genuin känsla som lovordas av såväl artister som besökare. Rummets akustik framhävs ofta som unik och det sviktande dansgolvet är specialbyggt för dansföreställningar.

Den egna familjeserie ”Barn på Palladium” är konserter och dans som riktar sig speciellt till de yngre och deras familjer. Den helt unika atmosfären gör varje besök till en upplevelse, oavsett om det är smäktande kammarmusik, internationella jazzstjärnor, lokal folkmusik, nyskapande samtida dans eller en afterwork en tidig kväll.

Palladium Malmö har idag ca 300 arrangemang av mycket skiftande karaktär per år. Förutom konsert- och dansföreställningar anordnas även konferenser, företagsevent, föreläsningar m.m.

Tack vare det centrala läget mellan Stortorget och Gustav Adolfs torg är Palladium Malmö lättillgängligt för besökare från hela Skåne och Öresundsregionen. Sedan 2004 drivs Palladium Malmö av Musik i Syd i ett nära samarbete med Dansstationen.


Aktiviteter:

Event

Faciliteter:

Gratis Wifi

Rullstolsanpassat

Relaterade artiklar