LaVilla Travel

Om en konferens kostar pengar har du gjort fel

Konferens i Italien, bröllop i Italien, kickoff i Italien, gruppresor till Italien eller fira något festligt. LaVilla har över 30 års erfarenhet av arrangemang. Låt konferensen bli det som förändrar hela företaget! En väl planerad och väl genomförd utlandskonferens kan bli en ren kassako för företaget.

Våga ta fram en tydlig plan för vad ni vill få ut av resan istället för att tänka föreläsningar och ”roliga lekar”. Gör övningar och lös uppgifter som får medarbetarna att känna en delaktighet i företagets framtida succé. Gör även något fysiskt som till exempel att vandra, cykla eller laga mat tillsammans.

Det händer något när vi åker utomlands. Den gemenskap som skapas leder till starkare lojalitet mellan kollegor och företaget i sig. Ta hjälp av någon som finns med er hela vägen så att du som chef och ansvarig också kan känna dig trygg och närvarande. Det är då medarbetarna ser vem du är och följer dig in i framtiden. Det finns så mycket man kan göra, men det måste börja med att man lyfter blicken och tittar framåt och ställer frågan – hur vill jag egentligen att det här företaget ska vara om några år?

En bra genomförd konferens kan få ett helt företag att lyfta. Allt för många har inte tänkt igenom evenemanget och har inga tydliga långsiktiga mål med varför man ska ha en konferens. Många ser det uteslutande som en ren kostnad och inser inte vilken enorm kraft och besparing en väl genomförd utlandskonferens har. Besparingarna blir dessutom många gånger högre om man lägger konferensen utomlands.


Aktiviteter:

Gruppaktiviteter