Habanera Produktion

När du söker det där lilla extra till ditt event

Med över 30 års erfarenhet av konserter, näringslivsevenemang och kongresser, tar Habanera ansvar för innehållet och för tekniken, med omdöme och stil. Och för att allt fungerar smidigt på plats.

1991 grundades Habanera av Bo Aurehl, som då var Label Manager för världens ledande skivmärke för klassisk musik, Deutsche Grammophon. Bo har bland annat en bakgrund som musiklärare och körledare i Adolf Fredriks Musikklasser, kormästare vid Malmö Opera och senare som VD för Helsingborgs Symfoniorkester och Konserthus AB.

Många års erfarenhet
Under årens lopp har Habanera tagit ansvar för innehållet vid hundratals större och mindre evenemang i Stockholms alla evenemangslokaler, på andra platser i Sverige och även några i utlandet. Uppdragsgivare är svenskt och utländskt näringsliv, eventföretag, resebyråer, kongresser, stat, kommun och landsting.

1994 genomfördes en stor adventskonsert i Blå hallen, Stockholms Stadshus. Evenemanget växte organiskt, och numera ger vi årligen åtta föreställningar under ett veckoslut.

I 50 år har Bo organiserat och dirigerat Luciatåg, först i Adolf Fredriks Musikklasser och senare med Stockholm Singers.
2021 togs steget till Stockholm Waterfront; Luciagalan med Stockholm Singers, Adolf Fredriks Musikklasser och Lilla Akademien.

En specialitet är Intelligent Underhållning, exempelvis vid större jubileer eller med Nobeltema vid banketter i Blå hallen.


Aktiviteter:

Event

Relaterade artiklar