Apelkvistens Wärdshus & Logi

Mysigt boende i närheten av Ullared

På Apelkvistens Wärdshus & Logi får du ett trevligt avbrott från vardagen i en gemytlig miljö. Här erbjuds både enkel- och dubbelrum till bra pris, där frukost givetvis ingår. Värdshuset är beläget i Holsljunga, Västergötland med nära till bl.a. Ullared och Gekås. Göteborg ligger drygt fem mil bort, en stad som bjuder på mycket trevligt.

Apelkvistens Wärdshus ligger i ett lugnt område, omslutet av en träddunge. Nära Wärdshuset finns en fotbollsplan, och Holsjön ligger bara ett stenkast bort. I sjön kan du både fiska och bada om du så önskar. På den härliga terrassen kan du sitta och avnjuta frukost, lunch eller middag under soliga dagar. Där finns gott om plats för hela familjen och även en pergola som skyddar mot varma solstrålar. Du kan också promenera eller sätta dig på gräsmattan i den stora trädgården.

Hos Apelkvistens finns fem enkelrum och sju dubbelrum som alla är mysigt inredda. De passar utmärkt för såväl par som dig som vill ha lite egentid i en härlig miljö. Även familjer kan njuta av en vistelse här. Det är möjligt att ha extrasängar i en del rum. Vanliga extrasängar och medföljande barn kostar ingenting extra. Här parkerar du gratis på värdshusets egna parkering. Rummen är utrustade med TV och hundar är välkomna så du behöver inte tänka på att skaffa hundvakt. Meddela vid bokning om du planerar att ta med dig din hund under din vistelse.

Restaurang med rättigheter
I värdshusets restaurang serveras en härlig frukost varje dag 8-10 och lunch på tisdagar till fredagar mellan klockan 11.15 och 14.30. Restaurangen har fullständiga rättigheter och a la carté serveras på fredagar, lördagar och söndagar.