Bo Ohlsson

Mer för pengarna på lågprisvaruhuset på Österlen

Bo Ohlsson i Tomelilla är lågprisvaruhuset med många varuhus i ett: allt på ett ställe under samma tak. Här finns allt från leksaker, heminredning, husgeråd, kem, kläder, trädgårdsmöbler, bygg, färg, media, djurtillbehör, godis, svenska spel, atg och mycket mer, för att du som kund ska hitta något till hela familjen.

I varuhuset finns ca 100,000 artiklar som är fördelade på 10,000kvm stor försäljningsyta. För att du som kund hela tiden ska kunna hitta nya fynd så förnyas minst 60% av sortimentet minst en gång per år. Det stora utbudet och de låga priserna gör Bo Ohlsson till ett perfekt besöksmål på Österlen för hela familjen.

Stort utbud av säsongsvaror
Ett måste är att göra ett besök under jultiden då man bygger upp inte mindre än en 800kvm stor julhall med både försäljning och tomtelandskap. Här kommer du garanterat få julkänslan. Sommartid finns istället allt för sommarsäsongen då säsongshallen byter skepnad och fylls med mängder av trädgårdsmöbler och grillar med mera.

Inspirerande temadagar
Vid flera tillfälle om året anordnas olika jippo- , tema, och demodagar, för att du som kund ska bli inspirerad och få tips av experter på sina produkter. Info om dessa event finns på hemsidan, nyhetsbreven eller på sociala medier.

Café och gratis parkering
I varuhuset finns ett café och utanför står en matvagn till förfogande för den som är hungrig. Utanför butiken finns dessutom en grönsakshandlare men mängder av färsk frukt och grönsaker.
Varuhuset har gratis parkering och nära till kollektivtrafik.


Aktiviteter:

Event

Faciliteter:

Gratis parkering

Relaterade artiklar