Kagans Buss

Med buss ner i Europa

Kagans Buss erbjuder större grupper som företag, föreningar och organisationer upplevelserika resor ut i Europa eller till destinationer i Sverige. Upplev en mysig shoppingresa till vackra nordtyska städer så som Lübeck eller Burg eller ta sikte på Alperna med den friska bergsluften. Kagans Buss hjälper gärna till att skräddarsy resan som gör att den passar just er grupp.

Prisvärda bussresor i hela Europa med allt från julmarknader i Tyskland till solresor i Kroatien med bl.a den vackra medeltida staden Rovinj vid Adriatiska havet. Turer i Sverige inkluderar vandring på kalfjället i Grövelsjöfjällens fantastiska vildmark, samt en guidad upplevelse av det äkta Gotland med medeltida mystik på raukarnas, rosornas och ringmurens ö. Kryssning i Stockholm eller en helg i storstaden med teater, fint hotell och mysig hotellfrukost på söndagsmorgonen? Kagans Buss kör dit ni vill i moderna och bekväma turistbussar oavsett vart ni vill åka. Man har satsat på kvalitét när det kommer till bussarna och de är därför utrustade med bl.a. klimatanläggning, toalett och Wi-Fi (inom Sverige). Här blir bussresan till en upplevelse!

Kagans Buss erbjuder en helhetslösning. Det går att ordna med hotell och mat samt fika och utflykter. Med stor flexibilitet anpassar man sig efter önskemål. Allt från privata sällskap till idrottsklubbar och PRO/SPF-föreningar återkommer för prisvärda bussresor med kvalitét. Kostnadsfria offerter ges på ert rese-upplägg.


Aktiviteter:

Gruppaktiviteter

Faciliteter:

Gratis Wifi

Relaterade artiklar