Restaurang Variation

Lunch, konferens, fest och catering i Malmö

Restaurang Variation i Västra Hamnen i Malmö erbjuder allt från luncher, konferenser, fester och catering runt om i hela Malmö. Här lagas maten utefter vad varje årstid har att erbjuda, för att garantera en varierad, prisvärd och inte minst god måltid.

Bra buffé med stor variation
Menyn består dagligen utav tre olika sätter samt soppa på buffé. Det finns även fräscha sallader med olika tillbehör. Är du lite mindre hungrig finns det dessutom salladsbuffé inklusive soppa och grillad panini i olika smaker. Traditionsenligt bjuder man alltid på kaka på tisdagar, torsdagar är det självklart alltid pannkakor och på fredagarna står godisskålen framme.

Catering för små och stora tillfällen
Har du en stor dag planerad kan du bara luta dig tillbaka och låta restaurang Variation ta hand om maten. Här har man lång erfarenhet av att arrangera fester, bröllop och andra arrangemang och kan hjälpa till med maten till både små och stora tillfällen. Måndag till fredag kan man även erbjuda utkörning av frukost och lunch levererad direkt till företaget.
Smakerna kan vara från många olika länder som tex Italien, Spanien eller varför inte en grillfest? På restaurang Variation finns dessutom tillgång till en rymlig festlokal som passar för många tillfällen.

Öppettider
Enkel frukost:
Vardagar                                      07:30 – 10:00

Lunchservering:
Vardagar                                      11:15 – 14:00

Restaurangen:
Vardagar                                      07:00 – 15:30


Aktiviteter:

Event

Faciliteter:

Restaurang