Carlstens Fästning

Konferens med fantastisk festvåning i unik miljö

Carlstens Fästning, även känt som Marstrands Fästning, har alltid varit en populär destination för större sällskap. Här kan man arrangera sin företagskonferens, kick-off eller helt enkelt använda som festvåning och vid bröllop.

Lägg konferensen i en fullständigt unik miljö med en spännande atmosfär och historiska måltider ni aldrig glömmer. Här specialdesignas en totalupplevelse med aktiviteter, lekar och upptåg. I någon av de smakfullt moderniserade sällskapsytorna innanför de anrika stenmurarna på Carlstens Fästning, kan man boka in det kommande eventet eller konferensen. Den största lokalen har plats för närmare 550 personer.

Till ett lyckat event eller konferens hör givetvis även god mat. Välj mellan en fyrarätters Vikingafest där hela kvällen självklart är riggat på temat med utklädd personal osv. Eller föredrar du kanske hellre en bohuslänsk afton med skaldjur med utvalda goda sillar och laxar? En tredje klassiker bland är Marstrands gille där gästerna bjuds på en härlig buffé med olika grillade kött- och fiskrätter.

Under en konferensvistelse vill man kanske bryta av med en aktivitet. Varför inte utmana kollegorna på fästningens femkamp, musikquiz, eller en ribbåtstur i Marstrands skärgård?

Många besökare väljer också att kombinera sin vistelse med att övernatta på fästningen. Här bor man med utsikt över Marstrand eller havet i de renoverade gamla soldatrummen från 1700-talet. Här kan man välja att bo ensam eller upp till och med åtta personer i respektive rum.


Aktiviteter:

Gruppaktiviteter

Faciliteter:

Restaurang