Kiviks Musteri

KIVIKS MUSTERI – Vi finns på riktigt

I vårt äppelparadis i Kivik lever vi med årstiderna och odlar, beskär och plockar våra 50 olika sorters äpplen för hand. Mitt bland odlingarna, bredvid havet och Stenshuvud nationalpark, ligger vårt musteri där vi gör smakfulla drycker och annat gott av frukt, bär och grönt. I vår Musteributik kan du botanisera bland våra härliga produkter och du är hjärtligt välkommen att njuta av dem bland äppelträden i våra trädgårdar.

På våren kan du uppleva det rosa havet av äppelblom när träden slår ut. Du kan åka med på en på äppelblomssafari eller njuta av mat och dryck i Restaurang Kärnhuset, caféet eller på en picknickfilt under äppelträden. Här kan du ha en mysig och avkopplande stund med familj och vänner, eller leka och busa runt i vår trädgård. Eller varför inte gå en beskärningskurs, vara med på en ciderprovning eller plocka äpplen på våra äppelsafaris på hösten. I vårt kunskapshus Äpplets Hus kan du lära dig mer om allt från odling till must, cider och äpplen.

På Solnäs Gård, vår oas utanför Lund, finns gårdens äpplen att köpa i gårdsbutiken nästan året runt och även här kan du vara med på en beskärningskurs i vår äppelodling eller uppleva en kväll med ciderprovning och tilltugg. Här är det alltid något på gång och här kan du och njuta av här- och närproducerat i caféet. I Gårdsbutiken kan du botanisera bland olika muster, cidrar och andra drycker. Få tips vad som passar till vad, provsmaka och köp med dig en känsla av Österlen hem.

Vi har öppet året runt och vår värld är värd att upplevas flera gånger om.

Välkommen!


Aktiviteter:

Event

Faciliteter:

Restaurang