Hotel Baltic

Charmig lyx på Hotell Baltic i Sundsvall

Best Western Hotel Baltic är ett uppskattat fyrstjärnigt hotell i Sundsvall. Hotellet är centralt beläget i Sundsvalls gamla stenstad. De 87 rummen har utsikt mot Sundsvallsfjärden eller mot innergård. Här finns fem fullt utrustade lägenheter, konferensvåning med konferensrum i olika storlekar, nybyggt gym med bastu och relaxavdelning samt den trevliga restaurangen Mamma Augustas Kök.

Här känner sig gästerna som hemma, med en personal som med extra omtanke och värme får alla att känna sig välkomna och trivas. Den gamla charmen i  byggnaden har behållits efter renoveringen men är försiktigt uppblandad med moderna inslag för att få en härlig atmosfär.

Här kan man varva ner och njuta av en inspirerande måltid i restaurang Mamma Augustas Kök. På menyn står Classic Breakfast, Classic Lunch, A la Carte, Kvällens husman (måndag-torsdag), Afternoon Tea, Moules Wednesdays Sparkling Thursdays, Sunday Brunch och Sundsvalls enda Chef’s Table där gästerna kan samlas och laga mat tillsammans med våra duktiga kockar.

Gym, relax och konferens

På Hotel Baltic Gym finns allt för den som vill träna, och i bastun och relaxavdelningen efteråt kan man koppla av. Konferensvåningen har högt till tak och en härlig atmosfär. De gamla kakelugnarna och öppna spisarna från sjökaptenen och skeppsredaren Carl George Wickbergs tid är bevarade. Mellan lokalerna finns en öppen yta, clubrummet, där du kan sitta och samla tankarna eller dricka kaffe under din konferens i Sundsvall.


Boende:

Dubbelrum

Enkelrum

Familjerum

Svit

Faciliteter:

Bar

Bastu

Gratis Wifi

Restaurang

Relaterade artiklar