Havrevretens gård

Semester och glamping i Södermanland

Havrevretens gård ligger 50 minuter med bil söder om Stockholm utanför den idylliska småstaden Trosa i Södermanland. Gården ligger enskilt vid en klar insjö med egen brygga och det känns som att man är långt ifrån allt.

Kring gården sträcker sig ett naturreservat där vildsvin, kronhjortar, mufflonfår och andra vilda djur strövar fritt. Hit kan man komma och njuta av stillheten och naturen och bo i bekväma och lyxiga glampingtält och njuta av middag med utsikt över sjön med privat brygga och bastuflotte.

I Havrevretens Hängmattehotell för större grupper sover du i en skogsbacke med stjärnorna som tak efter att ha ätit dig igenom en hemlagad middagsbuffé. Vill du röra på dig finns flera olika alternativ.  Sörmlandsleden passerar förbi för den som vill ut och gå. Här finns farkoster av olika slag att låna för att undersöka sjöns alla gömställen. Önskas en mer planerad aktivitet finns flera olika alternativ att välja från. Upplev stillheten och naturen med Fiskgjusen som häckar nere vid sjön och Lommens hoande vid solnedgången. På bägge sidor om anläggningen ligger ett naturreservat som ger en naturrikedom på både växter och djur.

Här erbjuds ett annorlunda boende och med naturen inpå. Andas frisk lantluft utan att behöva planera, bära och fixa. I dessa unika boenden ingår alltid halvpension (middag och frukost) och tillgång till bastu och båtar.

Glamping: öppet 12 maj – 10 sep 2022
Alla glampingtält har sjöutsikt och kvällssol.
Tälten är för 2-4 personer.
Ingår tvårätters middag och frukostbuffé.
Fri tillgång till vedeldad bastu vid sjön, SUP, kajak, kanot, roddbåt.

Hängmattor: öppet 12 maj – 10 sep 2023
Endast för grupper: 4-8 personer.
Olika “sovsalar” är iordningställda i skogen.
Ingår middag och frukost.
Fri tillgång till skogsbastu.


Aktiviteter:

Kanotuthyrning

Faciliteter:

Bastu