Kåseberga Fisk

Havets delikatesser på Kåseberga Fisk

På vackra Österlen några mil från Ystad hittar du Kåseberga Fisk, restaurang och butik. Här kan slå dig ner för att avnjuta en välsmakande middag eller lunch med makalös utsikt. Här finns också ett rökeri och en välsorterad fiskbutik.

Från restaurangens butik väljer du bland det allra bästa av vad havet har att erbjuda. Sillamacka, stekt sill och sillaburgare är rökeriets klassiker. En lyxig räkmacka, fish ‘n chips eller bläckfisk, rökt makrillfilé och varmrökt, kallrökt och gravad lax är några av de smakupplevelser som erbjuds. Det finns även kött och vegetariska rätter på menyn. Fisken röks på gammalt vis med alved och alspån i eget rökeri för att få fram den allra godaste smaken och den fina gyllenbruna färgen.

Perfekt utflyktsmål

När Kåseberga lever upp på sommaren är det ett perfekt utflyktsmål för de som vill köpa en bit nyrökt fisk och sätta sig i backarna med utsikt över havet. Totalt finns cirka 400 sittplatser, alla med en fantastisk utsikt. På sommarmånaderna kan man boka bord på den populära skaldjursfrossan, eller grillkvällarna “Medelhavet möter Österlen”. Kåseberga Fisk startades 1968 av Leif Ahl och hans far och drivs nu av sonen Jimmy i samma anda med härlig hantverksmat i kombination av gamla recept och nya spännande smaker.

Utöver rökeriet med tillhörande butik & servering levererar Kåseberga Fisk till olika butiker och restauranger. Den som behöver catering eller tips till festen kan med fördel vända sig till Kåseberga Fisk som erbjuder olika fiskfat, både för den stora festen eller den romantiska kvällen för två. Välj mellan skaldjur, lax, rökta delikatesser…eller varför inte göra en mix!

  • Rökeri
  •  Butik
  •  Restaurang
  • Catering