Trelleborgs GK

Golfbanan där du ser havet från samtliga hål

Sveriges sydligaste seasidebana måste upplevas – naturens krafter ger golfen en extra dimension.  På Stavstensudde strax väster om centrala Trelleborg hittar man Trelleborgs Golfklubb. Den natursköna anläggningen erbjuder en ovanligt vackert belägen och utmanande 18-håls seasidebana med tydlig linkskaraktär.

Banan smälter in i naturen och visar respekt för alla dess invånare – från stora fågelflockar till sällsynta orkidéer och banan ger genom sina sällsynta växter och sitt delvis unika fågelliv en stark naturupplevelse. På Trelleborgs Golfklubb kan man se havet från alla 18 hål och det ger en stark, mäktig seasidekänsla som är svår att hitta på annat håll. Banan har par 71 och mäter mellan drygt 3 900 och knappt 5 300 meter. Utsikten är magnifik i alla väderstreck och att spela på Sveriges sydligaste seasidebana är lika delar naturupplevelse och golf. 

Bo med havet som närmsta granne 
På anläggningen hittar ni också Hotell Stavstensgården, klubbens egna hotell. 

Här erbjuds man boende precis vid banan med havet som närmaste granne och det finns en mängd golfpaket att välja mellan.   
Hotell Stavstensgården har tio dubbelrum av varierande storlek och en del rum har utsikt mot havet och invigdes sommaren 2021 efter en totalrenovering av fastigheten. För resenärer med eget, mobilt boende, finns 10 platser för husbilar/husvagnar. 

Ett stenkast från hotellet ligger klubbhuset med restaurang och en magisk utsikt över Östersjön och golfbanan. Här finns ett varierande utbud från lunch till kvällsmeny.


Aktiviteter:

Golf

Faciliteter:

Gratis Wifi

Restaurang