Gas & Gasolmästarna

Gasol i Göteborg och online

Gas & Gasolmästarna GGM AB startades 1994 av Kent Holgersson och Tom Åberg, med inriktning mot installation, försäljning och service av gas och gasol-anläggningar i Göteborg. Som auktoriserat gasinstallatörsföretag arbetar man mot villor och fritidshus men även restaurang och storkök samt fritidssektorn med husbilar och fritidsbåtar.

Här hittar du gasolflaskor för alla olika ändamål i flera olika storlekar. Behöver du exempelvis en gasoltub till husvagnen, gasolvärmare och terassvärmare? Snabba leveranser, enkelt och till bra priser på hela sortimentet. I webshopen hittar man mängder av produkter och aktuella erbjudanden. Butiken är belägen i Västra Frölunda, Göteborg, och här finns också en stor utställning med allt man kan tänka sig från minsta packningen till hela anläggningar.

Byte av gasol i Göteborg

På Gas & Gasolmästarna kan du självklart även byta dina tomma gasolflaskor. Ta med de tomma gasolflaskorna till butiken i Västra Frölunda och få dem bytta och påfyllda. Du kan även lämna dina tomma tuber för omhändertagande och återvinning på ett miljövänligt sätt.

I gasolautomaten utanför butiken kan du byta eller köpa gasolflaskor dygnet runt alla dagar i veckan. Flaskor som du kan byta och köpa i gasolautomaten är P6, P11, PK5, PK10, 2012.