Föllinge B&B Café och Kakeria

Där kärleken till mat och gästfrihet möts

Föllinge B&B Café och Kakeria är en charmig liten bed and breakfast i hjärtat av Föllinge, en vacker by i Jämtlands län. Med en kombination av boende, café och bageriverksamhet strävar man efter att skapa en unik upplevelse för sina gäster.

I området kring samhället Föllinge finns möjligheter till ett rikt friluftsliv med närheten till fjällen och goda jakt- och fiskemöjligheter samt till skoter- och vandringsleder. Här kan man även bada och paddla kanot, åka utför eller ta en tur på längdskidor. De vackra naturreservaten Mittockernäset, Storholmsjö och Gröntoppen bjuder in till fantastisk vandring.

Föllinge B&B erbjuder bekväma och hemtrevliga rum för både korta och längre vistelser. Här finns ett varierat utbud av rum att välja mellan, från enkelrum till familjerum, alla inredda med omsorg för att ge en avkopplande och trivsam atmosfär. Dessutom finns gratis wifi och parkering för alla gäster.

I cafét kan du njuta av hemlagade godsaker i en mysig och avslappnad miljö. Här fokuserar man på att använda lokala och ekologiska råvaror för att skapa smakfulla och hållbara alternativ. Menyn sträcker sig från läckra frukostar och lättare luncher till utsökta bakverk och traditionella svenska fikabröd.Som en del av cafét drivs också en kakeri där man skapar vackra och läckra tårtor och bakverk för alla tillfällen.

Föllinge B&B Café och Kakeria är stolta över att vara en del av Föllinge-samhället och strävar efter att vara en positiv kraft i den lokala miljön. Genom att samarbeta med lokala bönder och producenter stöttar man hållbarhet och håller de ekologiska avtrycken så små som möjligt.


Faciliteter:

Café

Gratis parkering

Gratis Wifi

Servering