Iggesund Folkets Hus

Folkan Iggesund

Inom väggarna ryms en mängd aktiviteter. En del i egen regi och en del för utomstående arrangemang. Här kan man hålla möten samt ordna fest (bröllop, 50-årsskiva, personalträff, minnesstund med mera). Eget kök och fullständiga rättigheter.

Skräddarsydda totallösningar för varje konferens från 5 till 275 personer. Från morgonsamling med kaffe och smörgås till vickningen frampå nattkröken håller “Folkan” måttet. Folkets Hus egen verksamhet erbjuder bland annat bio, teater, revy, Live på Bio, konsertvisningar, musikkvällar, barnaktiviteter med mera.

Hus invigdes 1950 men det renoveras kontinuerligt, och gäster hälsas alltid välkomna till fräscha lokaler. Samtliga lokaler utom teatersalongen och Brinken ligger i dagsljus. Målet för Iggesunds Folkets hus är att alltid ligga väl till vad gäller teknisk utrustning såväl för stora som mindre konferenser.

Teater/Bio- salongen är en klassisk teatersalong med scen och tillgång till loger. Sköna stoppade fasta stolar med plats upp till 275 personer inkl två rullstolsplatser. Festsalen är en stor och härlig lokal med högt i tak och scen. Här kan dukas med långbord för middag upp till 250 personer. Skolsittning 180 personer. Biosittning 300 personer. Går även att öppna upp till Baren för fest och dans upp till 500 personer.

Barn och ungdomar kan i rummet Narnia komma in i filmen och skapandets värld. Med högkvalitativ ljud och bild får man en riktig biokänsla. Efter filmen finns det möjlighet att skapa och pyssla.


Aktiviteter:

Event

Gruppaktiviteter