FixOren

FixOren gör din vardag skönare och miljön lite grönare

FixOren arbetar inom städ och allservice och erbjuder flexibla tjänster och städning med kvalitet till privatpersoner och företag. Företaget verkar främst runt om Österlen samt i Ostkustens regioner som Oskarshamn, Mönsterås och Kalmar.

FixOren erbjuder olika typer av städ, service och hushållsnära tjänster av hög kvalitet och största noggrannhet. All städning utförs med naturliga och miljövänliga produkter. Man använder nästan uteslutande såpa, bikarbonat, ättika och andra huskurer som faktiskt städar mer rent än många kemikalier gör idag.

För att passa olika livsstilar och behov erbjuder FixOren en rad olika tjänster. Du kan beställa allt från standardhemstädning till mer specialiserade tjänster, till exempel seniorservice. Målet är att göra livet lättare för alla – oavsett om du är pensionär, en upptagen förälder, eller en småföretagare.

Gratis konsultation
För att förstå dina specifika behov och erbjuda dig bästa möjliga service erbjuder FixOren alla kunder en kostnadsfri konsultation och/eller hembesök. Det är en del av deras strävan att skapa djupare kundrelationer, att sätta dina unika behov i centrum, och att förse dig med rätt tjänster som skapar gladare, grönare vardagsrutiner.


Relaterade artiklar