Fiskeläget

Delikatesser från havets skafferi i Fiskeläget

Den färgsprakande delikata disken går inte att missa då den ligger rakt nedanför rulltrappan i anrika Hötorgshallen. Här kan man välja mellan olika läckerheter från havet så som färska skaldjur, musslor och ostron, nyfångad fisk samt olika såser och röror. I baren kan man ta en välkomponerad lunch till ett glas vitt vin, champagne eller en välkyld öl.

Fiskeläget i Hötorgshallen är tre generationer fiskeaffär, vars samlade kunskap mynnar ut i ett riktigt bra sortiment med det bästa av vad havet kan erbjuda. Här kan du ta en pratstund med personalen, få råd och tillagningstips och köpa dina varor över disk, men du kan också välja att beställa online från en enkel och smidig hemsida med hemkörning möjlig. I vinbaren bjuds den klassiska Fiskelägets Moule, samt den berömda fiskgrytan men från menyn kan du också varje vecka välja mellan olika smaker (både traditionella och innovativa).

Catering och fest

Mingelmat, trerätters middagar, firmafester, julmat, bufféer – allt är möjligt. Fiskeläget i Hötorgshallen kan ta hand om allt från små till stora arrangemang, smakfullt upplagda. Man kan välja att själv komma och hämta, eller få hemleverans med personal. Det är också möjligt att abonnera och ha en stor härlig fest i Hötorgshallen.

  • Fiskdisk
  • Hemkörning
  • Vinbar
  • Catering

Faciliteter:

Bar

Restaurang