Autovendo Falkenberg

Ett tryggare sätt att köpa och sälja fritidsfordon

Autovendo är en professionell husvagn- och husbilsförmedling och har sedan start haft målet att skapa säkra affärer samt öka tryggheten på vägarna till rätt pris. Här hittar du såväl nya som begagnade husbilar och husvagnar samt en auktoriserad verkstad med legitimerade tekniker.

En total frihetskänsla infinner sig när husbilen rullar ut på småvägarna. Ögonen vilar på det öppna landskapet som harmoniskt sveper förbi, och det enda som behövs finns smart förvarat på fyra hjul.

Utmed g:a E6 i Falkenberg ligger Autovendo beläget. En firma som gör allt för att både köpare och säljare ska lämna med en trygghetskänsla och förtroende. Med verklig erfarenhet av husvagnar och husbilar vill de hjälpa företag och privatpersoner till rätt val och finns med under hela processen.

Personlig service och verkstad

Många drömmer om ett riktigt äventyr ute på vägarna och idag har intresset för köp av husvagn samt husbil tilltagit. För ökad trygghet är det viktigt att vända sig till auktoriserade firmor för både rätt priser och även garantier att service och reparationer blivit fullt samt korrekt utförda.

I verkstaden finns legitimerade tekniker med lång erfarenhet och stor kunskapsbredd. Framförallt husbilar är väldigt komplexa och har mycket funktioner som måste stämma för högsta säkerhet.

Här är personalen alltid behjälplig och går att nå vid frågor och funderingar. När kunder inte kan komma till verkstaden kan tid för jourbil bokas och skador kan då repareras på plats ute hos kund.