Leksand Sommarland

Ett riktigt äventyr för barnfamiljer under sommaren

Leksand Sommarland i Dalarna är en riktigt rolig nöjespark med vattenland, lekland, höghöjdsbanor, aktiviteter och karuseller för både små och stora barn. Vackert belägen intill sjön Siljan och med campingen Leksand Strand som närmaste granne – för en bekväm sommar med hela familjen. Här finns så mycket att göra att du kan stanna hela sommaren.

Nöjesparken Leksand Sommarland är ett riktigt äventyr för barnfamiljer under sommaren. Innanför grindarna väntar ett stort utbud aktiviteter och attraktioner. Några av de populäraste attraktionerna är wipeoutbanan i Siljan, lasertag, höghöjdsbanor för stora och små, och så förstås vattenlandet med tempererade pooler och vindlande vattenrutschkanor. Parkens läge i sluttningen mot sjön Siljan gör Leksand Sommarland till ett semesterparadis för familjemedlemmar i alla åldrar. Utmana familj och vänner om vem som klarar wipeoutbanan på kortast tid, gör den snyggaste rundan eller får till det bästa plumset i Siljan. Galet kul och garanterat blött!

På bekvämt avstånd
Leksand i Dalarna är ett nära resmål för barnsemester i Sverige – hit tar du dig enkelt via bil, tåg eller buss. Du och ditt sällskap kan kombinera en eller flera heldagar på Sommarland med boende i stuga, glamping eller på campingplats på Leksand Strand Camping och Resort. På resorten som ligger granne med äventyrsparken finns bland annat en vacker sandstrand, restaurang, minilivs, äventyrsgolf, minidisco med Billy Bäver och kvällsshower. Allt inom bekvämt avstånd.

https://www.youtube.com/watch?v=oR63V7-mQnc


Aktiviteter:

Lekplats

Faciliteter:

Restaurang