Valjevikens Camping

En naturskön camping mellan landskapen

Valjevikens Camping ligger vid havet precis på gränsen mellan Blekinge och Skåne. Campingen ligger inom Valjes naturreservat, en underbar natur med hundraåriga gamla ekar. De fina promenad- och cykelvägarna erbjuder goda möjligheter till motion, sportaktiviteter och härliga utflykter. Dessutom ligger Sölvesborg endast 2 km bort, vilket ger en bekväm närhet till affärer, restauranger och nöjen.

I trakten finns mycket bokskog, men själva campingen ligger mitt i Valjes naturreservat som består av 800 år gamla ekar. I närområdet finns det massor av fina cykelvägar, bland annat inne i bokskogen som också ligger i närheten. Den är dessutom mycket populär för långpromenader för de hundägare som bor på campingen. Under högsäsong finns ett litet gatukök på campingen som bland annat serverar jättegod strömming, dansk fläskstek, hamburgare, kebab m.m. Campingen har givetvis också en liten servicebutik i receptionsbyggnaden där man kan handla dagligvaror, glass och frukostbullar med mera.

Campingen har ett hundratal platser, varav de flesta har el och på anläggningen finns även 12 stugor att hyra. Servicehuset har det mesta man behöver med kök utrustade med spisar, mikrovågsugn, diskplatser och matbord med stolar, tvättstuga, toaletter, duschar och latrintömning. På området finns även en 18-håls bangolfbana som håller SM-klass, samt en nyrenoverad gammal dansbana där det är populärt att ta en svängom.

  • CAMPING
  • STUGOR
  • BUTIK
  • GATUKÖK
  • BANGOLF
  • CYKELLEDER

Aktiviteter:

Golf