Ekholmsnäs Golf Lidingö

En av Stockholms mest centrala golfanläggningar

På Lidingö utmed Kyrkviken och Långängens naturreservat, ligger Ekholmsnäs Golf Lidingö vackert belägen. Här kan du utmana dig på en varierande 9-hålsbana och året-runt-öppen driving range, och till försommaren 2023 väntas dessutom den nya, moderna banan som är under uppbyggnad att öppna för spel.

Ekholmsnäs Golf Lidingö med ägare Johan Mihkelson Ringqvist i spetsen, är en golfverksamhet med en innovativ och nyskapande anda. Idag är man en av klubbarna i landet med flest medlemmar, och är dessutom en av de större ungdoms- och juniorverksamheterna på Lidingö. Under de senaste åren har anläggningen vuxit markant för att möta behovet från en större volym av gäster och medlemmar, och till kommande säsong har bland annat träningsanläggningen uppgraderats och klubbhuset renoverats. Byggnationen av den nya 9-hålsbanan går dessutom in på sin slutfas och planeras öppna för medlemmar försommaren 2023. Den nya banan attraherar spelare i alla åldrar oavsett spelstandard, och den uppdaterade anläggningen i sin helhet vill kunna erbjuda en komplett golfupplevelse i ett smart format som passar den moderna golfaren.

Många förmåner
Ekholmsnäs Golf Lidingö erbjuder två olika typer av medlemskap – greenfeemedlemskap och fullvärdigt medlemskap (där det i nuläget är kö). Med medlemskapen erhålls många medlemsförmåner samt allt som krävs för att kunna spela på golfbanor runt om i Sverige och utomlands såsom Golf-ID, HCP, försäkring, inloggning till MinGolf mm.

Utbildning
Markus Andersson ansvarar för all utbildning på Ekholmsnäs Golf Lidingö och erbjuder ett brett utbud av kurser och privatlektioner.

Komplett butik
På anläggningen finns även en heltäckande butik med allt från klubbor till kläder från de stora leverantörerna, till de små tillbehören.

Välkommen till Ekholmsnäs Golf Lidingö!

  • Billigt, prisvärt medlemskap med mängder av förmåner – Medlemssupport 24/7
  • Ditt Golf-ID alltid aktiverat inom 24 timmar alla dagar i veckan
  • Rabatterad greenfee på alla samarbetsbanor i Sverige och Europa
  • VIP medlemskap – Los Arqueros Golf & Country Club – Costa del Sol

Aktiviteter:

Golf

Relaterade artiklar