Gäddede Camping & Stugby

Camping och stugby bland de jämtländska Frostviksfjällen

Gäddede är vackert inbäddat bland de Jämtländska Frostviksfjällen. Här kan du bo och slappna av oavsett om det blir en dag eller flera, dagtid eller på kvällen, sommaren eller vintern.

Frostvikens område har ett unikt landskap och är känd för sin vildmark, underbar hemlagad mat och fem klart definierade säsonger. Jämtlands Frostviken ligger i södra delen av norra Sverige. På Gäddede Camping finns campingplats för husvagn, husbil och tält. Här finns fem standard sommarstugor för två gäster. fyra standard sommarstugor för fyra gäster och tolv fullt utrustade fyrapersoners stuga (inklusive kök, badrum, soffa, TV).

På Gäddede camping träffar du Lili-Marie Wassdahl, ägare av campingen, under din semester. Din vistelse kommer utan tvekan att ge dig minnesvärda campingkvällar med många möjligheter till vandring och andra äventyr i omgivningen.

Lili-Marie Wassdahl och hennes kollegor gör sitt absolut bästa för att se till att alla mår bra. Under sommaren är det vanligtvis många gäster av olika nationaliteter. I Frostviken finns det många sjöar och floder att välja på för din kanot- eller fiskeupplevelse. Här finns arter som öring och röding, harr och sik, abborre och gädda. Man kan också koppla av vid elden efter alla ansträngningar. Det spelar ingen roll på vilken tid på året man kommer till Frostviken, här är alltid något att göra.

Efter att har njutit naturen kan du också njuta av menyn på campingens mysiga bar-restaurang där enkla men smakfulla måltider serveras. I menyn ingår kött/fisk, pommes frites, sallad och läsk. Måltiden kan serveras inomhus eller utomhus på terrassen.