Café Gröna Villan

Café och glassbod i charmig sekelskiftesmiljö

Mitt i pittoreska Torshälla ligger Café Gröna Villan inrymt i, som namnet antyder, en grön charmig villa från slutet av 1800-talet. Här driver Camilla och Marcus Spångberg bageri och restaurang med fullständiga rättigheter där allt som serveras tillreds och bakas på plats.

Den gröna villan ligger vackert beläget nedanför Holmberget och har varsamt renoverats för att med bibehållen charm idag husera servering i två plan samt i den prunkande trädgården. Här erbjuds surdegsbröd, bakverk, och italiensk gelato för den sötsugne, samt enklare maträtter för den som vill mätta magen. Det finns även maträtter, fika- och matbröd för avhämtning. Serveringen har fullständiga rättigheter så du kan avnjuta ett glas vin eller öl till maten, utöver andra goda alkoholfria drycker.

Event
Gröna Villan är en uppskattad mötesplats som kan bokas för sammankomster av såväl företag som privatpersoner. Då och då anordnas det även temakvällar eller event med exempelvis vinprovningar, surdegspizza, grillkvällar i äppelträdgården eller något annat spännande.

Öppettider:
Onsdag – söndag 10-17
Maj: tisdag – söndag 10-17
Juni: måndag – söndag 10-17


Aktiviteter:

Event

Faciliteter:

Café

Restaurang

Relaterade artiklar