Förlag Bibeltrogna Vänner

BV-Förlag

Med en anrik historia förankrad i den kristna tron axlar Förlag Bibeltrogna Vänner ett stort ansvar i att föra budskapet vidare genom det välproducerade sortimentet.

Redan 1916 bildades Förlag Bibeltrogna Vänner som en utbrytning från EFS, Evangeliska Fosterlands-Stiftelsen. Idag omfattar förlaget tre fysiska butiker från norr till söder – Helsingborg, Örkelljunga och Vännäs samt en webbshop som erbjuder förlagets sortiment till hela landet, dygnets alla timmar.

Gedigen grund

Förutom de hundratal titlar som finns i sortimentet kommer ett tiotal nya ut årligen, där fokus ligger på att stå i samklang med evangelisk-luterska trosbekännelsen samt vara Kristus-centrerade. Förlagets utgivningar har grundmurat förtroende för Bibelordet och driver på så sätt en linje för att sprida goda kristna böcker, musik, filmer och predikningar som bidrar till samhällsdebatten med humor och glädje.

Mer än ett traditionellt förlag

Gemensamt för personerna bakom förlaget är, förutom den bottenlösa tron, det brinnande engagemanget för mötet med människan. Genom att finnas till för frågor bidrar man till själavård samtidigt som det bidrar till spridning av Herrens budskap.

Böcker
– Andakt
– Apologetik
– Barnböcker
– Biblar
– Bibelstudiemedel
– Biografi
– Bön
– Dikter och berättelser
– Dokumentär
– E-böcker
– Engelsk litteratur
– Etik
– Evangelisation
– För präster och predikanter
– Församlingsmaterial
– Jubileums- och minnesskrifter
– Kristen tro och vägledning

Sångböcker och sångsamlingar
– Lova Herren 2020

Ljudmedia
– Predikningar
– Ljudböcker
– Bibelstudier

Filmer
– Barnfilmer
– Drama
– Apologetik
– Skapelsetro