Branäs

En aktiv semester för hela familjen

Branäs är Sveriges fjärde största skidanläggning och lockar besökare från hela landet varje år. Anläggningen som på vintern är ett paradis för alla skidälskare byter under sommaren skepnad till ett stort naturskönt äventyr för stora och små.

Branäs är beläget i Torsby kommun i norra Värmland och har allt man kan önska av en skidsemester. Här finns ett stort pistområde med ett brett utbud av både snälla och tuffare backar, mysiga restauranger, moderna liftar och traditionell afterski. I Branäs bor man dessutom alltid med närhet till backen för att slippa en svettig pjäxpromenad till liften.

Även på sommaren är Branäs en plats som lockar många äventyrliga semesterfirare och här erbjuds saker som spännande cykelsträckor, vandringsleder, padel och SUP. Det är den perfekta destinationen för familjer som söker en aktiv sommarsemester.

Familjetid

Branäs är en anläggning som är utformad efter barn och familjer och detta är något som genomsyrar alla delar. En av de viktigaste sakerna när man åker hit är konceptet Tillsammanstid och att umgås med sina nära och kära.

Medan de blåa och gröna backarna, anpassade liftarna och fulla skidskolorna gör sitt för barnen är det i mötet och kommunikationen de riktiga värdena lyser igenom. Här välkomnas barn på samma villkor som de vuxna och allt som finns att hitta i Branäs är anpassat för att barnen ska trivas.


Aktiviteter:

Gruppaktiviteter

Boende:

Dubbelrum

Enkelrum

Familjerum

Faciliteter:

Bar

Bastu

Gratis Wifi

Restaurang

Relaterade artiklar