Furunäset Hotell & Konferens

Bekvämt boende i anrik byggnad

Bo bekvämt i hotellrum med generös takhöjd och trivsam rymd, stilsäkert inredda med högsta kvalitet ned i minsta detalj. Tekniken är inget undantag.

Byggnaden som idag inhyser Furunäset Hotell och Konferens byggdes 1887 för att fungera som Norrlands största sjukhus. Arkitekten Axel Kumlien hade tidigare ritat Grand Hotell i Stockholm och förde designidéerna därifrån vidare med ett ljust intryck och stora välvda fönster.  Endast ett stenkast från Piteälvens glittrande vatten ligger det majestätiska hotellet med stora parkliknande ytor runt omkring och härliga stränder för skön rekreation.

Bekvämt boende— oavsett budget

Hotellets 35 rum har alla full hotellstandard, generös takhöjd och en trivsam rymd. Storbildsteve med chromecast på rummen kompletteras av ett gediget kanalpaket. Det utbyggda wifi-nätet är ett av Sveriges bästa enligt Europas största hotelleverantör Hoist, vilket även gäller den nya tv-anläggningen. Stort restaurangkök och tvättavdelning finns tillgängligt för alla gäster. Furunäset erbjuder ett boende som har allt för en bekväm vistelse över en längre tid.

Konferens

Furunäset Hotell och Konferens har två nyrenoverade salar för upp till 55 personer samt en kongress-sal med amfiesittning för upp till 130 personer. Konferensrum är ljusa och har högt i tak. Lokalerna skapar goda förutsättningar för sammanträden av alla slag. I samtliga mötesrum ingår whiteboardtavlor och PC-kanon. Fri tillgång till pennor och block samt frukt och godis för lite extra energi under dagarna.


Faciliteter:

Gratis parkering

Gratis Wifi