Gokartcentret i Uppsala

Äventyr för alla tillfällen på Gokartcentret i Uppsala

Gokartcentret i Uppsala har många strängar på sin lyra och erbjuder färdiga eller skräddarsydda paket för alla tillfällen. Oavsett om du föredrar att ratta en gokart, greppa pilbågen för bågskytte eller brottas med ditt sällskap i jättesumodräkter har du hamnat helt rätt på Gokartcentret i Uppsala.

Inomhusbanan på Gokartcentret i Uppsala är Uppsalas första och största inomhusbana. Utomhusbanan på Rörken Motorstadion erbjuder i sin tur oförglömliga lopp under bar himmel, på en bana som håller hög nivå. Här gick bland annat Karting-SM 2021.

Möhippa, svensexa, After Work och allt däremellan

På Gokartcentret i Uppsala erbjuds mycket mer än just gokart. De erfarna instruktörerna lotsar besökarna tryggt och säkert igenom allt från precisionskörning på segway i centrala Uppsala, till bågskytte eller rodeo – helt efter önskemål. Utmana varandra i tre- eller femkamp i grenar efter egen smak – allt för en lyckad upplevelse. Här skapas oförglömliga minnen med kollegorna under After Work, eller varför inte som teambuilding?

Hos Gokartcentret i Uppsala är det enkelt att njuta av kalas, möhippor och företagsevent. Lämna över tyglarna och hänge dig åt aktiviteter i gott sällskap där adrenalinet pumpar och skratten haglar. För de minsta finns fiskedamm och mycket mer för ett fartfyllt och lyckat födelsedagskalas. Som avrundning passar det perfekt att avnjuta härliga smakupplevelser från den goda maten i cateringsmenyn.


Aktiviteter:

Event

Gruppaktiviteter