Thorskogs slott

Thorskogs slott återigen utsedda till Årets Slottshotell

Precis som i föregående omröstning blev Thorskogs slott utsedda till Årets slottshotell bland de 33 tävlande bidragen. Det vackra Thorskogs Slott med sina tinnar och torn och sin engelska park ligger endast 30 minuter norr om Göteborg mellan Kungälv och Lilla Edet, längs med Göta Älv på Bohuslänssidan.

– Att vinna en tävling där det är våra gäster som röstar och avgör är nog det finaste och trevligaste man kan göra. Och att sedan göra det två år i rad är ju oerhört smickrande. Vi vann ju även 2019. 2020 samt 2021 genomfördes inte tävlingen. Vi vill tacka alla som röstat på oss men också hylla vår fantastiska personalstab som kämpat för företagets överlevnad under två års betungande pandemi. Ni är våra verkliga hjältar, säger Lasse Nilsson, VD och delägare på Thorskogs slott.

Boka julen redan nu

Svartedalens trolska urskog ligger alldeles intill och erbjuder avkopplande naturupplevelser med mossar, badsjöar och vattenfall. Här finns flera vandringsleder att välja mellan, och i slottsparken finns en 6-håls pitch- och puttingbana, bouleplan, kubb, krocket, vedeldade kar samt bastu. Inne på slottet finns biljard och dart.

De omtalade och prisbelönta jularrangemangen för både privatpersoner och företag, startar upp redan i slutet av november.

www.thorskogsslott.se

Textkälla:
blog.hotelspecials.se/vinnarna-av-arets-slottshotell-2022-ar-klara
www.thorskogsslott.se

Relaterade artiklar