Jerkules

Sommarkonserter i underbar skånsk miljö

Folkkära artister gästar några av landets mysigaste konsertplatser. Mer sommar än så här blir det inte!

SOMMAR MED UNO
Scen Skåne Tranås 23 juli kl 19:00

Uno Svenningsson har varit artist i mer än halva sitt liv och är en av Sveriges mest respekterade låtskrivare, och erkänd för sin unika röst. Han har en lång och framgångsrik karriär både som soloartist och i bandet Fredá. Genom åren har Uno släppt ett tiotal album och flera populära singlar som ”Vågorna”,” Du kommer ångra det här” och ”Bara få höra din röst”. 2017 medverkade han i ”Så mycket bättre” på TV4 och det medförde ett stort genomslag hos den breda publiken.

Det är tillåtet med egen picknick , stol och filt. Fri parkering.

Det finns enkel matservering

LÄS MER :www.jerkules.se

Uno Svenningsson

LASSE STEFANZ och DANNE STRÅHED
Bjärsjölagårds Slott 26 juli kl 19:30

I hjärtat av Skåne, inbäddat mellan böljande fält och allékantade vägar, ligger Bjärsjölagårds Slott. Välkomna till en fantastisk konsertplats i den gamla muromgärdade fruktträdgården.

Två kultband kommer till slottet i sommar. Två konserter samma kväll! Så mycket bättre kan det inte bli!

Lasse Stefanz med Olle Jönsson i högform och Danne Stråhed med sitt band Dynamo. Lasse Stefanz med Olle Jönsson i högform. Efter Olles medverkan i Så Mycket Bättre är de populärare än någonsin och med flera hits i bagaget. Danne Stråhed med sitt band Dynamo. Danne har sjungit låten som hyllar den skånsktalande flickan, medverkat i ett av Sveriges mest kända dansband och haft flera låtar på Svensktoppen. Ni känner ju Danne!

Det finns mat, öl och vinservering.

LÄS MER :www.jerkules.se

Lasse Stefanz & Danne Stråhed

LILL LINDFORS
Bjärsjölagårds slott 13 augusti kl 17:00

Ni får en intim konsert i slottsparken alldeles intill slottet. Närmare, varmare och bättre kan det inte bli när Lill bygger musik utav glädje! En av Sveriges mest folkkära artister kommer till Bjärsjölagårds slott tillsammans med sina suveräna musiker.

Lill Lindfors har med sin musikaliska lekfullhet och varma humor  skapat en publikkontakt som är unik. Hennes framträdanden är präglade av sånglust, frihet och ödmjukhet, allt med en vilja till förnyelse. Konserterna kommer även att bjuda på tillbakablickar och anekdoter hämtade ur ett långt händelserikt artistliv!

Välkommen till Sommar på Slottet.

Alla platser är numrerade sittplatser.

Slottet serverar sommarbuffé, öl och vin

LÄS MER :www.jerkules.se

Lill Lindfors
Relaterade artiklar