Ny Hundfest intar Kalmar

Evenemanget Guldagility har redan gjort Kalmar känt för att vara en bra hundstad, och nu breddas utbudet när man satsar ännu mer på hundsporten när man arrangerar Hundfesten 20-21 maj på Kalmartravet.

– Evenemanget äger rum på en stor yta, så vi har möjlighet att visa upp den stora bredd som finns inom hundsporten. Eftersom evenemanget innehåller flera olika tävlingsgrenar kommer vi att få se en härlig blandning av hundraser. Besökarna kommer också att ha möjlighet att ta med sin egen hund så att man kan delta i aktiviteter tillsammans. Det kommer att bli en väldigt rolig helg för alla som gillar hundar och är också ett bra tillfälle att få veta mer om allt man kan göra tillsammans med sin fyrfota vän, inte minst om man är nybliven hundägare, säger Ida Qvarnström, som är projektledare för Hundfesten i ett pressmeddelande.

Under helgen kommer man bland annat att få uppleva Lag-SM i rallylydnad, rasmästerskap i agility, tävlingar i lydnad och utställningar för alla raser samt officiellt för bruksraser. Dessutom finns det mängder av uppvisningar och prova-på-aktiviteter.

Källa

Relaterade artiklar