Djurpark

Förtrollande julvärld på Kolmården

Från och med den 26e november bjuder Kolmården in till ett magiskt julfirande för hela familjen. I år presenterar man både utökade öppettider samt en rad nya upplevelser.
Mysig julkänsla utlovas när en gnistrande vintervärld flyttar in på djurparken där man satsar stort på att erbjuda en riktig julsaga för stora som små. Sagojul på Kolmården är igång under adventshelgerna, och nytt för i år är att man även håller öppet under jullovet 27/12-8/1.

Evenemanget är en del i storsatsningen på att hålla parken tillgänglig under alla årstider. – Sagojul är verkligen en fantastisk upplevelse för hela familjen och det känns jätteroligt att vi för första gången kan erbjuda våra gäster ett juläventyr som sträcker sig över hela jullovet, säger Christine Karmfalk, vd på Kolmården i ett pressmeddelande.

Ny isbana

Sagogranen kommer att lysa över ett julpyntat Bamses värld där man kan åka roliga attraktioner, se en specialskriven Bamseteater eller åka skridskor på isbanan som är ny för i år. Bland de andra nyheterna finns även Vinterriket med en häftig pulkabacke, Tomtens flygskola, Nissarnas Klappakademi, Hustomtens stig och andra spännande upplevelser. Som vanligt kan man såklart även träffa Tomten och hans renar i Nordpolen.

Besök förbokas

Sagojul på Kolmården har öppet alla fyra adventshelger kl. 10-18, dvs lördag-söndag från 26 november till och med 18 december samt alla dagar mellan 27 december och 8 januari. Alla besök förbokas online.

Relaterade artiklar