Kallbad

Kallbadveckan i Helsingborg 25–30 januari

Kallbadsveckan är ett återkommande evenemang som nu arrangeras för tredje gången. Programmet erbjuder bland annat morgondopp, aufguss i mästarklass, bastuextrem, yoga och utmanande träningspass.

– Vi är väldigt glada över att kunna bjuda in både nybörjare och rutinerade kallbadare till Kallbadsveckan igen och erbjuda en möjlighet att prova på SPA på Helsingborgsvis och njuta av härliga upplevelser tillsammans, säger Mia Jansson, anläggningsföreståndare på Kallis och Pålsjöbaden.

Utöver bad och frisksport kan du lyssna till intressanta föreläsningar med kallbadsprofiler som Staffan Taylor, Sofia ”PT-Fia” Ståhl, Cecilia Alm, Hans Hägglund, Michael Grönhed och Wivi-Anne Nyberg på årets tema – Må väl, må bra. Precis som tidigare år är Kallbadsveckan ett samarbete med både hotell och olika aktörer i staden.

– Kallbadsveckan som evenemang utvecklas och växer från år till år, vilket också bidrar till och stärker vårt arbete med hållbar destinationsutveckling. Det är viktigt att nya reseanledningar utvecklas, som lockar besökare året runt, säger Anette Lindstrup, Näringslivsutvecklare i Helsingborgs Stad.

Kallbadsveckan äger rum på Helsingborgs tre kallbadhus: Kallis, Pålsjöbaden och Rååbaden 25–30 januari 2023.

kallbadsveckan.se

Textkälla: helsingborg.se/kommun-och-politik/press/#/pressreleases/paa-fredag-30-september-slaepper-vi-biljetterna-till-kallbadsveckan-2023-3207300

Relaterade artiklar